сряда, 26 декември 2012 г.

Свинско с кисело зеле

    Почти всеки обича това добре познато ястие, но не всеки знае или умее с лекота да го приготвя. Надявам се с тази рецепта да Ви улесня.

    Продукти:
1 кг. свинско месо
1 добре отлежала зелка
1/2 чаша олио
1 пълна лъжичка червен пипер
зелев сок
вода

    Начин на приготвяне:
Нарежете на порции свинското месо. Нарежете на ситно зелката и наредете в тенджера ред зеле, ред месо и пак зеле. Полейте зелето с олиото, препържено с малко червен пипер. Налейте до половината на тенджерата равни части зелев сок и вода. Сварете ястието на умерен огън, като гледате да остане само на мазнина. Бон апети!

Свинско с кисело зеле

0 коментара:

Публикуване на коментар