Почти всеки обича това добре познато ястие, но не всеки знае или умее с лекота да го приготвя. Надявам се с тази рецепта да Ви улесня.
Продукти:
1 кг. свинско месо
1 добре отлежала зелка
1/2 чаша олио
1 пълна лъжичка червен пипер
зелев сок
вода
Начин на приготвяне:
Нарежете на порции свинското месо. Нарежете на ситно зелката и наредете в тенджера ред зеле, ред месо и пак зеле. Полейте зелето с олиото, препържено с малко червен пипер. Налейте до половината на тенджерата равни части зелев сок и вода. Сварете ястието на умерен огън, като гледате да остане само на мазнина. Бон апети!
Вкус от миналото...
Каталог на рецептите
- Десерти (5)
- Месни предястия (2)
- Месни ястия (6)
- Рибни ястия и предястия (1)
- Сосове (2)
- Тестени ястия (3)
- Ястия и предястия без месо (4)
0 коментара:
Публикуване на коментар